Državna nelegalna gradnja širom grada

* Radovi u parku Ušće, na Kalemegdanu, kod Doma omladine, ali i mnogi drugi u sklopu predizbornog raskopavanja grada rađeni bez dozvole. Inspekcije ćute
Krivičnim i prijavama inspekcijama protiv nelegalnih radova, malverzacija i nameštanja tendera

Ostavite komentar


  1. Svu nelegalnu gradnju treba prijaviti nadležnoj inspekciji. Inspektori trebaju da sankcionišu sve gradske moćnike.

  2. "Radovi u parku Ušće iznenadili su brojne građane"…Pa sta je trebalo? Pismeno da se obavesti svaki gradjanin o izvodjenju radova na tom potezu xD nemojte da ste smesni i da vredjate intelekt naroda.

  3. Prvo se obracunajte sa gradjevinskom mafijom,a potom i sa mafijom iz politike !!! E sad pitam vas-da li je to realno ? Pa naravno da nije,jer kada ne mozete da obuzdate bahate komsije sa kojima zivite godinama u istoj zgradi,pitajmo se onda da li je iluzorno pisati kojekakve molbe,kritike,predloge,zalbe inspekciji???Pa jeste,naravno ! Prema tome,ne borite se sa vetrenjacama,vec se molite dobrom Bogu da i nama(NORMALNIMA)jednog dana zasija sunce !

  4. To je katastrofa. Na belim vodama potez ulica belo vrelo palisadska gradi se park od preko 100 hiljada evra ali je problem sto je pocetak radova kasnio a o kraju da ne govorim. Pa onda treba da bude na jednoj velikoj livadi na kraju ga smestili iza 5 zgrada i plus ljuljaska a pored supa itd sve rizicno. Zamislite da se park od 2 do 3 ara pravi i da kosta 100 hiljada evra. Zalili smo se ali nijedna sluzba u cukarici nije nadlezna a gospodja violeta clan veca cukarice kaze pa mi smo opstina mozemo da menjamo planove i da radimo sta hocemo. Sve u svemu poenta je da kao gradjanin sve placas itd a kad drzava treba da uradi svoj posao ti nemas kome da se zalis. Znaci gradjani nemaju pravo glasa

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.