Komisija: Naziv ulice Emila Perške u Beogradu biće hitno promenjen

Ostavite komentar


  1. Sigurno je prethodnu komisiju oformio Djilas.:)
    Jos jedan performans u kome neobrazovani imaju prednost ispred struke. Covece, koji buzdovani!

    1. Zašto štampa ne objavi ime osobe koja je dala predlog da se ime Stjepana Filipovića zameni imenom Emila Perškea? Pretpostavljam da je ta osoba ili neupućena u biografiju tog fudbalskog reprezentativca nekadašnje Kraljevine SHS, ili se iz toga kriju loše namere istog!

    2. Andrea Radulović iz SNS je predsednica komisije za dodelu naziva ulica. Žena završila Megatrend, pametnom je dovoljno da zaključi nastavak!

    1. Svako menjanje naziva ulica u dnevno političke svrhe je lakrdije i svi oni koji su u tome učestvovali treba da budu kažnjeni. Samo ozbiljni argumenti mogu biti uvaženi radi izmene naziva ulice. Lakrdije treba hitno sankcionisati. Vratiti naziv ulice na ime Stjepana Filipovića….

  2. Veci efekat bi bio da je preimenovana u naziv Ante Pavelic ili Marko Perkovic Tompson.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.