Gašenje požara i dalje otežano

Hitna telefonska sednica Gradskog štaba za vanredne situacije zbog deponije u Vinči

Ostavite komentar


  1. Sad mi je laknulo. Da nije održana telefonska sednica bilo bi gusto.

  2. Uradite nesto po ovom pitanju manijaci jedni,pogusice te nas !Kako ste tako nesposobni,pa pozovote strane sluzbe i zavrdite vise ovu agoniju 🙁 !!!

  3. Što se struke tiče rešenje je da čekaju da deponija izgori ili da ranije stigne zima pa će se ugasiti sama od sebe. Najbitnije za narod da dim lepo miriše i da sva ona PET ambalaža , koja verovatno između ostalih stvari gori , proizvodi dim sa mirisom planinskog vazduha a ako se pojave joni tu nam je sveznajući pravnik ,Maja, da reši problem.

  4. nada macura kaže da nije i da zatvorimo prozore ili ne izlazimo.kakav savet lekara!setimo se ovoga na dan izbora!!!!!!!!!!!!!!11

  5. Gradski stab za vanredne situacije treba da resava problem. Ima dovoljno pametnih ljudi koji znaju kako se neutralise ovakav pozar…Posto u tom stabu sede nesposobnjakovici, da ne kazem glupanderi, nek pozovu ruse iz Nisa i resice im problem…Ocekujem da list DANAS o ovom problemu javlja iz casa u cas…

  6. Vojislava Ilica – smrdi celo jutro. Premestiti Gradsku skupstinu na deponiju.

  7. A i siguran sam da će nas obavestiti kada da zatvorimo prozor zbog neprijatnog mirisa koji je bezopasan

  8. Ova ekipa ne bi uspela da reši ni ukrštenicu, a ne ovako ozbiljan problem koji preti da pomori pola grada. Pametni su odavno pobegli iz ove tragikomedije od države.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.