Građani biraju projekte u gradu

Za desetak dana kampanja „Beograđani za svoj grad”

Ostavite komentar


  1. Prava stvar. Toliko u nekim zavucenim delovima grada ima stvari koje bi trebale da se poprave,tako da ce gradjani imati mogucnost da skrenu paznju za neki od tih problema,koji ce na taj nacim lakse biti resavani.

  2. Ova ideja koju je izneo gradonačelnik Siniša Mali je odlična. Važno je da se građani pitaju, jer najbolje poznaju mesta i delove grada u kojima žive. Nadam se da će ovo da zaživi, i da se ta praksa prenese i na ostale gradove i sela u Srbiji.

  3. Drago mi je sto se ugledamo na velike svetske metropole. Nadam se da ce budzet za ovakve projekte ubuduce biti veci i da ce se prosiriti i na ostale gradove u Srbiji.

Ostavite komentar


Beograd

Upućen apel vozačima koji koriste parking kod Kule Nebojša 10

Upućen apel vozačima koji koriste parking kod Kule Nebojša

Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija i koordinaciju grada Beograda uputio je danas apel da izmeste svoja vozila od Kule Nebojša do Bastiona Svetog Jakova kod Kalemegdana u Beogradu, zbog redovne odbrane od poplava na Dunavu. Sekretarijat je, kako je preneo Beoinfo, apelovao građane da na toj deonici ne parkiraju automobile od subote, 21. septembra u 18 sati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.