Građani ne veruju gradskom urbanisti

Gradska vlast se ograđuje a istovremeno brani projekat izgradnje filmskog naselja na Košutnjaku

Ostavite komentar


  1. Hiljade i hiljade stanova se grade u Beogradu, na zelenim površinama. Niko normalan nije protiv gradnje ali ne na ovakav način gde je najlakše i investitoru i predstavnicima vlasti da prave dilove. Odvratni blokovi niču na sve strane, a ništa ne doprinose kvalitetu života u Beogradu. Par prostih pitanja: Da li Beograd treba da ima više stanovnika od Beča? Da li treba svi manji gradovi u Srbiji da nestanu da bi Beograd živeo?

  2. realno, vise nego naivno je, jos bilo kome verovati nesta u ovoj rupi od kvazi drzave!

  3. Gradskom urbanisti mora biti poznata cinjenica da gradjani imaju pravo ucesca u svim fazama izrade planskog dokumenta,jednako kao i narucilac izrade Plana.Stoga primedba da je potrebno da cutimo i cekamo Javni Uvid,ne stoji.
    Takodje,podrska Vlade RS razvoju filmke industrije ne moze biti paravan za investitore sa problematicnim referencama.

  4. Vlasnik zemljista moze da radi sa njim kako hoce,ali ne moze da GRADI kako hoce.Upravo zbog toga i postoje urbanisticki planovi i uslovi.Jos cemo videti uz pomoc kog trika ce pokusati da privatizuju javno zemljiste u vlasnistvu Grada Beograda i Republike Srbije,odnosno suvlasnistvu svih nas,gradjana

  5. Ova halabuka je samo za ove i sve koji se bune protiv sece sume u Kosutnjaku.Vlast,Goran Vesic& ce par dana istrpeti kritike i nastavice po svom.A jos kad je AV dao izjavu koju je dao,znaci da ce biti sece sume.Dovoljno je podsetiti se dogadjaja i izjava povodom Sava male.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.