Građani revoltirani radovima, padaju, lome ruke i noge

Nakon samo dve godine Ruzveltova ulica se ponovo rekonstruiše

Ostavite komentar


  1. Burazerski radovi sa ugradnjom večitog zamenika Vesića, demokrate su uzimale 10% a Vesić 30% uz to radovi uzrokuju još gore stanje nego pre tzv. sanacije.

  2. Da je samo u Ruzveltovoj! Kada gradska vlast objavi da je neka ulica puštena u saobraćaj, to se odnosi samo na automobile. Mi pešaci nemao gde da idemo. Trotoari u 27. marta su u fazi peska i šljunka, a tako je i sa Karađorđevom koja je raskopana duže od godinu dana. Sve stoji, nigde radnika. Prekopana je Gavrila Principa, Lička, Kraljice Natalije, Adirala Geprata, sada i Savski trg. Svi kopaju , a rupe i kanali ostaju mesecima.

    1. Radovi u Karađorđevoj su počeli pre tačno godinu dana i još nisu završeni. Sećam se da su počeli da raskopavaju prošle godine, krajem novembra i da smo komentarisali da upravo počinje da veje sneg i da će tako raskopano stajati ko zna koliko. Tako je i bilo, onako raskopano je stajalo do marta a evo i dan danas nije gotovo. Skandal.

  3. I moj drug Jova je oduševljen ovim haosom koji unapređeni šešeljoidi proizvode na gradskim ulicama. Nažalost, moj drug Jova nije ugostitelj, nego mašinski inženjer…

  4. Ovo nije samo u Ruzveltovoj, trotoari su popravljani u Mirijevu u nekim ulicama. To su mesecima radjeni parcici trotoara po par desitina metara. Ostavljeno je nezavrseno, iskopane rupe, nije uradjen gazeci sloj, pa sve deluje izrovareno, a u nekim delovima je i trajno zatvoreno, a radnika nema nedeljama ako ne i mesecima.

  5. Dođite u Gavrila Principa i Ličku da vidite koji rusvaj su napravili “ stručnjaci“ zbog JEDNOG KABLA!

      1. Jeste „važan“, naime, majstori mi rekoše da je to elektro kabl za Beograd na vodi!

  6. Kad je ovaj zulum cinjen po predgradju ne bese nikog da se stavi na nasu stranu. E sada sestre i braco dvojkokrugasi drz’te se i ne zavoravite one vase Bele listice i vas slogan Svi su oni isti.

  7. Sad ce Vesic da napise knjigu”Ruzveltovoj ulici sa ljubavlju”.Sve smo ovo
    sami sebi stvorili,birajuci NAJNESPOSOBNIJE da vode nas grad.Sramotno.

  8. Jezim se od pomisli da ce i u dusanovoj biti ovakvi trotoari a ne asfalt koji je bio do sad. Gledam uzas u cetinjskoj gde su ove ploce izlomljene i iskrivljene i tako je svuda. Zasto vise ne rade asfalt nije mi jasno. Kome je ovo lepo ako ne sme da digne glavu na ulici da ne bi polomio zglob?

  9. Mito, zar te ovaj naš, kojeg nazivaš večitim zamenjenikom gradonačelnika ne potseća na nekog graditelja iz Riskog carstva koga je postavio Cezar da rekonstuiše drumove sa tadašnjom tehnologijom tako da će naredne generacije imati čime da se dive kad ih u budučnosti budu otkrile!

  10. Tako vam i TREBA …., ja bih napravio jos veci DZUMBUS ….samo i dalje gledajte Studio B , Pink ,Rts citajte “ blatoide “ i glasajte za sektu , ne izlazite na proteste …logicni ZAKLJUCAK je da se ide prema “ SVE GORE I GORE “ , prema sve vise i vise slomljenih nogu, ruku ili glava

  11. Da vidite koje je rasulo u Ivanjici! Ni bombardovanje nije ovoliku stetu napravilo! A bekatoni od ranih godina su posebna prica i cudi me da je zadnjih godina doslo do epidemije postavljanja tih betonskih ploca ge ko stigne! Mora da je u pitanju ekologija!

  12. Pored zaista strašne teme ovog teksta i mog slaganja sa svim komentarima, volela bih da skrenem pažnju na stil pisanja. Većina nas koji čitamo „Danas“ smo ovde zbog kvalitetnog novinarstva kakvo je retko sresti u današnjem domaćem medijskom miljeu. Stoga me skoro više od teme rastužuje naslov „Građani revoltirani radovima, padaju, lome ruke i noge“. O navodima iz naslova nema reference u tekstu. Nadam se da novinari ove ugledne kuće nisu spali na tabloidne grane i da ne moraju da pribegavaju najjefitinijim trikovima te vrste. U suprotnom, ne vidim kako su bolji od sistema koji kritikuju…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.