Gradonačelnik: Najveći problem Beograda to što nije dovoljno čist

Ostavite komentar


  1. ”jako tezak posao” je baviti se politikom izjavljuje novoizabrani gradonacelnik glavnog grada posle dve sednice Skupstine!? I dalje, ”trudice se da na najbolji nacin ” uskladi rad sa pacijentima! Izgleda da ce biti, ni lekar ni gradonacelnik.

  2. Potrebna je cistka u svakom smislu, prethodni gradonacelnik je dobar deo posla uradio.

  3. Ima jedna lepa narodna izreka. Ne kudi konja kojeg nisi jahao. Tako je i ovde slucaj, covek tek poceo novu duznost a vec ne valja…Ne moze se Srbima ugoditi.

  4. svakako da je ekologija i zastita od zagadjenja globalni problem koji ne moze zaobici ni beograd, grad sa toliko stanovnika.

    1. Ko onda radi u našim bolnicama, uglavnom je stanje sa higijenom katastrofalno?

  5. Samo kaznama mozete postici uspeh, jer Gradska cistoca dobro radi svoj posao, Problem je u Komunalnoj inspekciji, koja ne kaznjava pojedince, zbog bacanja opusaka, papirnih kesa iz pekara itd.

  6. Nije dovoljno čist?
    Beograd je leglo kuge!
    Idite u Jagodinu, Gornji Milanovac, Rašku…. opušak ne možete da nađete na ulici.
    U Beogradu psi jedu pacove, jutros gledao svojim očima!

  7. ..ga je dobro ocenio:Idealan klimoglavac/ćutolog!

  8. Neka se gradonacelnik malo provosa gradskim prevozom u spicu, pa ce da vidi sta je problem. ili neka se peske spusti od Hrama do zeleznicke stanice, da i on uziva malo u ‘lepim’ trotoarima.

  9. Treba možda i u BG kao u Jagodini,Kanjiži…uvesti sistem javno-privatnog partnerstva za upravljanje otpadom i smećem ,jer zakon za to funkcioniše a

    onda bi privatnik to obavljao savršenije nego 95% javnih preduzeća u svim opštinama i gradovima Srbije

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.