GSP Beograd planira da traži povećanje cene gradskog prevoza

Ostavite komentar


  1. „..planira da tražiti …“
    – Jos nemate lektora-korektora u redakciji ?
    – Cene su im i sada bezobrazno visoke za ono sto nude. Osim toga, ovaj zahtev za povecanje cene prevoza je samo dokaz vise potpunog (ekonomskog i finansijskog) promasaja autsorsinga naplate karata preko sistema Bus-Plus.
    – Jedan los sistem, uveden na silu (odn. na kvarno) i odrzavan previse godina
    nije ni mogao da doprinese smanjenju gubitaka u poslovanju JGSP.

  2. U Kruševcu je već došlo do poskupljenja gradskog i prigradskog prevoza za neverovatnih 21 posto.Tako da mesečna kartica na liniji dužine 22 km iznosi 5600 din. za radnike.Za ovako visoku cenu korisnici dobijaju vožnju u prepunim vozilima uz redukovan broj pokazala.Pa ko mora nek izvoli

  3. Slazem se, karta treba da bude minimum 300-400din kako bi preduzece bilo na nuli. Uslugu koju pruzate vredi 3-4din. A narod je glup pa ce cutati. Samo napredno!

  4. E još i ovo da poskupi pa da zlatno doba, najavljivano od (znate čijih) lažljivih usta, konačno dođe.

  5. Kako GSP da trazi poskupljenje kad se on ne pita nista, ni oko naplate, kontrole karata, koliki je prihod. Sve se pita Bus-Plus i grad.

  6. GSP Beograd i sada ima prosecno skuplje karte za godisnji prevoz nego Bec, koji korisnicima omogucava koriscenje razlicitih vrsta prevoza u krugu od 70 km od grada Beca. Vrste prevoza su podzemna i nadzemna zeleznica, tramvaj, i autobus. Usput, cene goriva u Srbiji su vece za 20 do 23 evrocenta po litri u zavisnosti od tipa goriva od cena goriva u Austriji. Sramota je da se ovako potkrada srpski narod od ove namesnicke vlasti.

  7. Ovde se stidljivo pominje i neka pešačka zona, mada nigde ne piše o kakvoj pešačkoj zoni je reč i šta će autobusi u pešačkoj zoni… vesić se neće smiriti dok ga na smeste u Zabelu…

  8. Svi u Beogradu zele dobar prevoz sem ovih koji se svercuju , da i oni zele ne bi se svercovali , a sto se tice povecanja cena cifra od 500 dinara za penzionere za voznju preko cele godine je zaista niska , ona bi se mogla povecati , na 700 dinara i penzioneri bi bili zadovoljni sa svojim malim doprinosom GSBu , zaista niska cena imajuci u vidu da se oni vozikaju po celi dan , doduse ne sada dok je pandemija ali cim se budu vakcinisali eto njih . Zaista se pitam gde je onaj silni narod koji se pre pandemije vozio , onolika guzva nekada a sada potpuno prazni autobusi .

  9. Sto se tice borbe za cistiji vazduh u Beogradu da li se razmislja o premrezavanju Beograda , Zemuna, sa tramvajima, bice vise prostora za putnike a o zagadjenju vazduha ne mora ni da se prica.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.