GSP nabavlja 200 novih autobusa sa pogonom na kombinovani gas

Ostavite komentar


  1. Ko će od sreće i ovog puta trljati ruke jer će mu strani isporučioci autobusa (opet?) dopuniti tekući račun u nekoj banci na nekom egzotičnom ostrvu?
    Vesić? Mali bata? Prvorođeni, Ana i (ili) gradonačelnik -jedva vidljiv u BG? Bog bi ga znao. Ali umesto da spasavaju našeg proizvođača autobusa ikarbus, koji, razumljivo ne može da podmiti koga treba jer nema para figurativno ni za hleb, kajmak će pokupiti -ko? Turci, Kinezi, Poljaci -ako Uganda pravi autobuse možda i oni? Jer što je više vozila različitih proizvođača na BG ulicama, skuplje je održavanje, lagerovanje rezervnih delova, obuka ljudi isl. ali uvek -onima kojme se mora to dati, sleduje kap po kap, parica po parici i za veliki lager rezervnih delova i za novo upošljavanje partijjaca- mehaničara, autoelektričaa itd.

  2. A zasto ne Vulovic autobusi iz Kragujevca..CNG su , najjeftinije ia to je jedno od ekoloski prihvatljivih goriva… I time pojevtinjuju prevoz..smanjuju buku…

  3. šta reći još jedana fabrika ide pod katanac prošle godine 247 dizela sad 200 gasnih samo dobre provizije i profit za pojedince.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.