Inicijativom Grada Beograda i preduzetnika do boljih uslova poslovanja 1Foto: Beoinfo

Član Gradskog veća i predsednik gradskog Saveta za zapošljavanje Dragomir Petronijević prisustvovao je danas okruglom stolu „Dijalogom do cilja” sa malim i srednjim preduzetnicima, jednom u nizu kojima je predsedavao prethodnih dana. 

Grad Beograd želi da bude dobar partner i da direktnom komunikacijom dođe do zajedničkog cilja, a to je bolji privredni ambijent, naveo je Petronijević. 

– Važno je da nastavimo sa sistemom direktne komunikacije koji smo uspostavili i da u momentu kada se pravi budžet i određuju subvencije za narednu godinu konsultujemo mišljenje predstavnika malih i srednjih preduzeća. Želimo da čujemo njihove primedbe, ali i sugestije, kako bismo zajedno stigli do konstruktivnih rešenja – ukazao je Petronijević za Beoinfo.

On je podsetio da je 2016. bila godina preduzetništva, a da je Grad Beograd osnovao Savet za zapošljavanje, te je malim i srednjim preduzećima savetodavno pomagao kako da dođu do finansijskih sredstava kroz „start ap” i druge povoljne kredite. 

Sastanku su prisustvovali predstavnici Privredne komore Beograda i Fonda za razvoj Republike Srbije.

Okrugli sto „Dijalogom do cilja”, kome je predsedavao Dragomir Petronijević, prethodno je održan sa predstavnicima IT sektora, hotelijera i ugostitelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari