Ipak će postojati i vremenska karta za javni prevoz: Šapić rekao kolika će biti cena, manja nego ranije

Ostavite komentar


  1. pa ne bih se bas slozio sa tim da je svejedno na koja se vrata ulazi i izlazi…mozda ipak ovde treba uvesti nekakva pravila.

    i stoka nauči kako da izađe iz štale, obora…a gde neće pametan narod

  2. Jedno pitanje:zasto gradske vlasti nisu zadrzale BUS plus software ciji su vlasnici postali 2010/ kada je istekao ugovor/.Mogli su da ga usavrsavaju do mile volje. Zasto je ova mogucnost izgubljena novim potpisivanjem ugovora sa turskom kompanijimi i sad reklo puj pike ne vazi!

  3. Bus plus aplikacija praćenja autobusa nam je čuvala razum u haosu gradskog prevoza. Novinari, postavite Šapiću pitanje šta će biti sa tim, molim vas!

  4. @nesa Ja uvek ulazim na prednja vrata ALI zato sam dobijala grdnje, cak su i neki pokusali da me gurnu jer oni moraju da izadju na prednja vrata sta ja trazim da udjem bas tu. Ovaj narod se nikada nece nauciti/cast i cest izuzecima/ . Nas samo po dzepu kada udare e onda se osvestimo i posle opet

  5. Ti sto bi da „naučiš“ narod si verovatno neki od belih. Idi ručaj sendvič

  6. Komunalna banda nema šta da traži u GSP!! Mogu kao u svim normalnim zemljama, da kada izađe putnik, oni ispred priđu i zatraže kartu na uvid, a ovako tek ima da bude svega i svačega… U svakom slučaju narodu ste preko glave, tako da… Milo out, sledeći..

  7. Sve je to dobro, jedino pitajte Gradonačelnika,kada će kao decenijama unazad, autobuski stajalište od Niša i Kragujevca biti kod Autokomande za mefjuhtafski prevoz jer većinom idemo u Klinički centar, mnogi se Teško i kreću…a sada je udaljena oko 800met.

  8. A sta neiskoriscenim dopunjenim nepersonalizovanim karticama? Propasce? To nema ko da refundira gradjanima.

  9. U vreme kada je gorivo poskupelo on snizava cene, uz to najavljuje besplatne udzbenike,…. Znaci, spremaju se za izbore kako bi u slucaju dobijenih izbora mogli da nastave svoje pljackanje naroda. Naravno, naci ce razlog da cene prevoza opet uvecaju, ako nista drugo „po nalogu MMF“

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.