Izmeštanje autobuske stanice „Lasta” zbog Beograda na vodi

Ostavite komentar


  1. Izmestite vi lepo ceo Beograd. Nek ostane samo Beograd na vodi……

  2. Ni do sada nije bio besplatan ulaz na perone Laste, to što kažu da je bio besplatan ulaz uz mesecnu kartu BusPlus-a je neistina, jer je uz mesecnu kartu morala da se kupuje i mesecna peronska koja je koštala 250 dinara, to nikako nije besplatno!
    Odakle im pravo da pljackaju ljude i da naplaćuju peronske karte putnicima koji koriste linijama koje su u ITS i saobracaju unutar teritorije Grada Beograda???
    Odakle im pravo da na administrativnoj teritoriji jednog grada postoje dva različita sistema prevoza, zašto su neke linije na teritoriji Beograda privilegovane i pod upravom GSP i Direkcije za Javni Prevoz, a pojedine linije su prepustene na milost i nemilost Laste, a od danas i na milost i nemilost BAS-a??? Dokle mislite da diskriminisete ljude u predgradju? Kako to da su naprimer linije 302, 403, 405, 408, zatim potez 600, kako su to gradske linije, po čemu su grad: Begaljica, Glumcevo Brdo kod Barajeva, Dobanovci, Padinska Skela itd? A po čemu smo mi koje Lasta prevozi neki treći svet iako smo zvanicno u Gradu Beogradu? Po čemu je to Opovo grad Beograd i ima pravo na GSP linju, a Mala Ivanča je neki treći svet sa lastino-prigradskim rezimom orevoza, pa polaske ostvaruju na liniji 470 u 12:00h pa u 16:00, jel to normalno??

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.