Novi namet za Beograđane koji im nije najavljen: „Tretman i zbrinjavanje kabastog otpada“

Ostavite komentar


  1. I treba. Naše smeće neko mora da nosi. Taj neko mora biti plaćen. Zaboravite period kada smo sve živo bacali čekajući da neko to besplatno odnese. Ja bi bio rigorozniji.

  2. Sto se tice smeća generalno u Beogradu treba zadužiti komunalnu policiju da kažnjava za bacanje otpada na sve strane …. vidi se ko je sve došao u Beograd najbolje po tome. Što se tiče kabastog otpada počeli su svi da izbacuju stare dušeke, nameštaj i ostalo pored kontejnera pa se i komunalnoj smučilo da odvoze a da im nije najavljeno prvo, pa su nas tu razrezali…

  3. @Neša Zato ćemo svi plaćati ceh, za nekoliko onih koji takvo smeće bacaju ! Kao i uvek masa se kažnjava, zbog pojedinca. I zašto po m2 stana ?? Ja nikad ne bacam kabasto smeće i već plaćam ogromne račune, po kojekavim neosnovanim nametima !

  4. Da treba,al treba da plati svako sto baca svoje smece,a ne neko sto nista nije izneo 10god.

  5. Uvođenjem novih nameta za poslove koji su bili obuhvaćeni dosadašnjim radom komunalnih preduzeća bi trebalo da se pod hitno pozabavi tržišna inspekcija . Na kraju će potrošačima biti dodatno naplaćivano čak i pisanje računa za pružene usluge i to po kvadratnom metru stanbene površine.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.