Jovanović: Gradska vlast kampanjom laži dodatno gura „Ikarbus“ u provaliju

Ostavite komentar


  1. Gde je Jovanović u skupštini da priča i diskutuje na te teme, nego izlazi sa saopštenjima i izjavama koje blage veze nemaju? Kad Jovanović planira da vrati plate i dnevnice koje uzima iz kase za skupštinska zasedanja na koja ne dolazi?

  2. Rekose iz SzS,koji su odradili toliko uspesnih tendera iz kojih su nastali veliki rast poseta na zavodu za zaposljavanje.

  3. Ikarbus treba prepustiti kineskim investitorima da kupe, uloze novac i sredstva, da pokrenu proizvodnju, da zaposle nase ljude.

  4. Verujem da postoji dobar razlog zasto nije doslo do kupovine tih 100 autobusa.Mozda nedostatak sredstava i slicno… A isto tako verujem da ste vi gospodo imali dobru „racunicu“ u kupovini autobusa u vase vreme!

    1. Upravo tako.U njihovo vreme muljali su kako i koliko su hteli pa im je sada krivo sto nemaju priliku za to ponovo.I sto je vise nece imati.

  5. U ovoj izjavi jedino sto sam primetio da je covek rekao bivsa ili ti prosla vlast.Da su radili dobro valjda nebi bili bivsi.

  6. Ne vidim kako to vlada gura Ikarbus u provaliju!? Sta to cini lose?To sto nije doslo do kupovine verovatno postoji razlog!

  7. Samo se cudim,gde su ovakvi strucnjaci bili dok obavljase vlast.Nego sada kukaju za mlekom koji su sami prosuli.

    1. Poenta je u tome da oni pokusavaju vlast da diskredituju na bilo koji nacin,kao sto vidis,a ona nema nista s tim.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.