Jovanović: Hitno zaustaviti iživljavanje nad Beograđanima

Ostavite komentar


  1. Želimo da nam grad bude lep, čist, preuređen, moderan, a ne želimo da se na tome radi. Šta drugo i očekivati od Jovanovića osim nezrelog razmišljanja.

  2. Znaci sve sto su njegovi drugovi iz ZUTOG PREDUZECA uradili bilo je odlicno, super , jeftino i brzo . A ova i prethodna gradska vlast nista nisu dobro uradili , dajte vise prestanite sa tim lazima i manipulacijama, Beograd nikad lepsi sa toliko gradilista . Samo napred Vesicu ne osvrci se na lazne dusebriznike.

  3. Pa dobro, bre, Jovanovicu, da li vi umete nesto drugo da radite osim da pljujete i omalovazavate neciji rad i trud? Da je Vesic rekao 120 dana onda bi i to smetalo. Smesni ste vise, cenzus preci nikada necete.

  4. Ulaganje u nas glavni grad, nije izivljavanje nad gradjanima, vec uredjivanje sredine u kojoj ce isti ti gradjani da se osecaju bolje i lepse! Lepota grada je lepota drzave.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.