Jovanović: Korona u još jednom obdaništu u Beogradu, zašto ćuti gradska vlast

Ostavite komentar


  1. Nije meni čudno što se tzv. nadležni prave gluvi na ovakva upozorenja, to im je valjda posao, „volonterski“, ali me brine pa čak i vređa, zarad istine i časti, što i slavljenički „Danas“ ne objavljuje komentare koji su malo „oštriji“ prema vladrima naših života. Naka su i nama i njima žive i bake i deke, ali kampanja koja se danonoćno odvija pod geslom“ZA NAŠU DECU“ ili tome slično, zaista nema nikakvog smisla, kad je posle srudentskih domova virus ušao i među najmlađe. Ali žilava smo mi sorta, narod najstariji, a sve više „nebeski. .“ u smislu Danteovom. Naravno, ovo neće biti objavljeno, alineko će valjda pročitati, pre nego što zaboravi na etičnost svoje profesije i odgovornosti.

  2. Para za sapun nema, ali ima za uniforme zaposlenih… do sada su ih dobijali na nekoliko godina, jedva jednu. Ove godine je dobio 10 delova svaki zaposleni u Bg vrticima pa vi racunajte koliko je to komada i koliko je to u novcu. Zna li se ko se opario?

  3. Neproverene vesti dok se ne utvrdi njihova validnost ne treba objavljivati

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.