Jovanović: Poništiti neispravne prekršajne naloge Busplus kontrolora

Ostavite komentar


  1. Naravno da treba ispravljati sve što ne valja i nije po zakonu,ali se pitam imate li vi nešto pametnije da predložite ili uradite,zar je moguće da ste na nivou naplate kazni zbog švercovanja u GSP vozilima.Zar vi hoćete vlast,pa vi ste gospodo,smešni.

    1. Botino jedna poluobrazovana! Ni po kom osnovu Odluka ne može imati pravnu snagu jaču od zakona i Ustava. Posebna je priča što su mnogi kontrolori i pripadnici Komunalne policije polupismeni i neobrazovani, a još gore je što su podaci na prijavama netačni, što upućuje na zaključak o prevari gradjana sa predumišljajem. Tu bi morao da se oglasi i javni tužilac“

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.