Jovanović: Protivzakonito deljenje stranačkog pamfleta SNS-a uz uplatnice Infostana

Ostavite komentar


  1. Protiv odgovornih lica treba odmah podneti krivičnu prijavu. Baš me interesuje da li će neka od opozicionih stranaka to i učiniti.

  2. Meljte usta da ne budu pusta! Zašto bi Info stan imao ikakve veze sa deljenjem stranačkog reklamnog materijala. Ako ga neko i deli uz račune to je na njegovu ličnu inicijativu. Svaka stranka ima pravo da deli svoje brošure. U mom kraju na primer osim računa nije ništa stiglo od stranačkog reklamnog materijala. Dosta više izmišljanja gluposti.

    1. „Ako ga neko i deli uz račune to je na njegovu ličnu inicijativu.“

      Pa uglavnom kriminalci obavljaju sve na „licnu inicijativu“, sta god da vam to znaci. Svakako treba traziti odgovornost onih koji to rade, ako su nalozeni da tako cine, proveriti zakon i procesuirati inicijatore. Ako se vama nije desilo ne znaci da se nije desilo negde, nekome , nekada. Stop botizmu.

    2. Tvoj kraj se zove? Znači po tebi, svaki poštar može da deli stranački reklamni materijal uz račun za struju, telefon, informatiku itd?! Koliko bi poštar ostao u radnom odnosu, da je na svoju ličnu odgovornost delio reklamni materijal uz račun za struju npr DS-a, ZSZ, PSG itd? Zašto pokušavaš da vređaš inteligenciju građana/ki Srbije, koji misle svojom glavom?

    3. Ne pravi se blesav. Tačno je da „svaka stranka ima pravo da deli svoje brošure“, ali pod uslovom da ih aktivisti stranke samo dele ljudima ili ih lično donose i stavljaju ljudima u sandučiće.
      Ali u ovom slučaju SNS ih šalje uz uplatnice Infostana, koji je DRŽAVNA firma, što je, ako to tvoj ograničeni botovski mozgić uopšte može da shvati, drska zloupotreba državnog javnog preduzeća za stranačku promociju, a na to SNS garantovano NEMA pravo! Ali ga je po svom ustaljenom običaju sebi uzeo, kao i toliko toga drugog…

    4. Letak se nalazi u koverti. Nije svima stiglo za isti mesec, sad ce i tebi pa se „informisi“.

  3. S obzirom da te tvrdnje dolaze od Jovanovica,vrlo je verovatno da je izmislio i pokusava da prizove malo paznje! Vecina partija,pojedinacno posalju flejere ali uz racun nikada!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.