Jovanović: Režim gradskog prevoza od 8. maja izazvaće haos i nepravdu

Ostavite komentar


  1. Penzioner 65+:Kako da odem do lekara,konkretno od Karaburme do Durmitorske,ako mi ne daju da uđem u autobus?Ili ne treba da se lečim?Ili da mi Vesić plati taxi?

    1. Ne razumem ove komentare.Corona jos nije unistena a vi hocete da se medjusobno gurate po autobusima.

  2. Primedba na mestu. Što više autobusa na ulici to će biti manja gužva a ovo Vesićevo glupiranje sa busplus karticama ne vredi ni komentarisati. Taj čovek je hodajuća katastrofa.

  3. „..Režim gradskog prevoza od 8. maja izazvaće haos i nepravdu..“
    – Sto je vlast i htela !! Oni godinama rade sve na stetu gradjana, jako u njihovu korist.
    – A ovaj „haos u najavi“ moze dobro da se iskoristi za lobiranje protiv izlaska na izbore…ako u „opoziciji“ ima razumnih ljudi.

    1. Jadan si ti i tzv opozicija,zbog sice radite za protivnike Srbije.Srecom ima vas toliko malo da ste jadni i bedni.

      1. Marko, imaš či ti neki argument ili samo budalaste kvalifikacije kao tvoj gazda AV?

  4. Tuga niti imamo toliko vozila niti vozaca.Haos ce da izbije.

  5. Prevoz u povratku sa radnog mesta loše organizovana. Prepuni autobusi naročito na dugim linijama L3

    1. Takodje, veliki je problem ograničen broj putnika. To znaci, ja cu platiti kartu 2300 a ako su popunjena sva mesta necu moci da udjem, sto znaci da postoji mogucnost da ceo mesec idem peske iako radim po 12h a idem sa jednog dela grada na drugi. Koja je logika? Ali dobro narodu to ne smeta bolje da cutimo radimo po 12h za 30 000 i jos da idemo peske ako ako zdravo je pesaciti

    2. Nema više šverca. Bilo me u početku sramota da se švercujem a onda video koliko godišnje uštedim i rekao zašto da ne. Sad ću radije ići kolima na posao nego gurati se u prevozu po ovakvim uslovima. Kada se sve u normali, šverceri ċe opet vladati!

  6. Sramno je da na najavljenu diskriminaciju nezaposlenih(koji od grada,drzave nisu dobili ni novac,pakete za razliku od penzionera) i ovom merom im se onemogucava odlazak na razgovor za posao, trazenje posla, odlazak kod lekara…cute danima Poverenica za ravnopravost, Zastitnik gradjana

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.