Jovanović (SZS): Radojičiću, zašto žmurite na uništavanje Beograda

Ostavite komentar


  1. Gospodin Jovanović je potpuno u pravu. Naveo je najizraženije primere ekološkog zločina koji sprovodi gradska vlast koja je zarad profita zanemarila činjenicu da je prošle zime Beograd bio jedan od najzagađenijih gradova na svetu. Uništavanje zelenila i reka uništiće i stanovnike. To se ne sme dozvoliti, valjda ima pameti i snage koja će sprečiti Vesića da upropasti ovaj grad.

  2. Čemu ovo pismo? Samo zbog poena za politiku? Radpjičić će da učini nešto protiv lwrtijskih kolega? Smešno. Ko je on uopšte i odakle je? Ko je Vesić i odakle je? Odavde nisu. Odavde je samo Nebojša Čović, ali on nije više gradonačelnik. Ovaj nesrećni Beograd je uvek bio na meti a Beograđani se ni za šta ne pitaju. Treba ih istrebiti? Hajde da se kladimo da moderator koji je iz Prćilovicu (znam jer čitam pismenI tekstovI u ovaj novi danas) neće ovo da pusti jer sam i njega pogodio u jogurat, tetrapak (Radovan III) pa zato neće ovo da pusti.

  3. Dragi urbanisti,mrzece vas vasa rodjena deca.
    Prestanite da kradete njihovu buducnost.

Ostavite komentar


Beograd

Nauka i umetnost u Botaničkoj bašti "Jevremovac": Deveto izdanje art+science festivala 10

Nauka i umetnost u Botaničkoj bašti „Jevremovac“: Deveto izdanje art+science festivala

Ovogodišnji art+science festival održaće se od 25. septembra do 31. oktobra, u jedinstvenom ambijentu Botaničke bašte „Jevremovac“. Tematski fokusiran na uticaj čoveka i tehnologije na prirodu i biodiverzitet, deveti po redu program istražuje njihovu međusobnu dinamiku, odnose i posledice. Odabrani umetnici iz Srbije, Italije i Velike Britanije predstavljaju radove koji donose autentična tumačenja i prikaze povezanih tema kontekstualizovanih u okruženju beogradske Botaničke bašte.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.