Komunalna milicija: Nije bilo problema, ali ‘užas’ koliko je bilo petardi, kao da je ratište

Ostavite komentar


  1. Zakon iz 2019.god. „ZAKON O JAVNOM REDU I MIRU: Za bacanje petardi predviđena kazna do 100.000 dinara, a za pucanje u vazduh iz vatrenog oružja od 100.000 do 150.000 dinara ili 30 do 60 dana zatvora.“ I SAMO te godine je bilo prilicno tiho. Ali, zna se ko je dirigent sveopsteg haosa u Srbiji! I ON je odlucio da nema te svinjarije koju nece DOZVOLITI, ne bi li rulja glasala za njega. Zato i komunalci umesto da hapse, placu po novinama. A na svakom cosku se prodaju petarde. I, naravno, nikom od tih bacaca nije na pamet palo kako to prezivljavaju bebe, bolesni, ZIVOTINJE i svi mi koji ne razumemo cemu to uoste sluzi.

  2. Koliko ste kazni napisali zbog bacanja petardi? Da ste radili svoj posao ne bi bilo tako.

  3. Ne shvatam bacanje petardi,čemu to? Vatromet da,ali ne treba svako da se tim bavi.Kod nas je svako stručnjak za sve a nažalost za mnoge roditelje je normalno da svom djetetu od 7 god dozvoli da samo baca petarde.

  4. to su vučićevci proslavili usvajanje na referendumu i pobedu na aprilskim izborima…

  5. O čemu ovaj čovek? Pola noći sam zvala upomoć jer je žurka u soliteru bila nesnosna. Na beokom servisu niko se nije javljao, obična policija me uputila na komunalnu a komunalna na beokom servis. I tako… Izgleda da nismo sa iste planete.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.