Komunalna policija u narednih nekoliko godina dobiće hiljadu novih policajaca

Ostavite komentar


  1. Pametno, pa svaka zgrada koja drži do sebe treba da ima svog komunalnog pa spratnog policajca, pa zatvor pa izvršitelja i ko zna šta još.
    Tako će se rešiti pitanje zapošljenja ovolikog broja botova u svim strankama.
    Problem je ko će da zarađuje da plaća poreze. I tako u krug.

  2. Novo predizborno zaposljavanje clanova.Kada sam jednog komunalnog pandura pitao zasto ne kaznjava nepropisno parkiranje na mestu rezervisanom za invalide,odgovorio je da to nije njegova nadleznost.Ako su bar pismeni neka im Vesic da da procitaju Zakon o komunalnim delatnostima ali i da sami ne parkiraju nepropisno.

    1. …Polako,ali sigurno preuzece primat nad MUP-a…Sve tihi heroji,koje narod zove milicija…

  3. Komunalna policija nije ni u najmanjoj meri opravdala ocekivanja koja su imali gradjani. Ustvari, nisu opravdali ni najmanje svrhu svog postojanja. Iz licnog iskustva sa njima sam shvatio da nemaju pojma ni koje su im nadleznosti. Ovo su cinjenice iz NS-a, ne znam kako je po drugim gradovima. Svakako ne bih voleo da ih ukinu nego da konacno pocnu da rade ono za sta su placeni. Ukoliko nece – onda zaista nema smisla ni da postoje. Proslo je vec oko 10 godina od njihovog nastanka a komunalna situacija u gradu je visestruko gora nego pre 10 godina.

    1. Naravno, kada je to bio projekat stranke koja je i zbog toga, pored ostalih razloga, izgubila vlast. Da su zaista hteli da postupaju u.javnom intetesu,.ukinuli bi onda kom. inspektore a ove bi nazvali: kom.redari

    1. Ma jel’moguce? Ne postaje se policajac, pa ni komunalni, javljanjem na partijski oglas. Ah da, ovo je vuciceva Srbija, ovde zdrav razum ne vazi, samo gola sila i bahato, kriminalno ponasanje vlasti. A za sendvic je potrebna malo duza recenica…

  4. I da ih prime 5 miliona Srbija ce ostati zemlja divljih deponija, djubreta na sve strane, pasa lutalica, unistenih parkova i grafitima unakazanih zgrada, kola parkiranih na trotare, ulice i putevi puno rupa, pseci izmet i opusci svuda… Hvala Bogu pa nisam u Srbiji zlatnog doba.

  5. U Pirotu niko nije ni video komunalnog policajca. Imaju neku kancelariju u opstini u kojoj nikada nikoga nema.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.