Kontrolori Busplusa ovlašćeni za prekršajne prijave

Odbornici Skupštine grada današnjoj sednici usvojili izmene Odluke o javnom linijskom prevozu

Ostavite komentar


  1. Neki,,idioti,, iz Gradseke Skupštine su se BAŠ NAVUKLI NA,,LEX SPECIJALIS,,. Šteta,, za Njih samo sada Umnožavaju poslove g,Šabića i Saše Jankovića,KONTROLOR JE CIVILNO LICE ZAPOSLENO U BUSPLUS,u kao jedno od alterativnih ponuđenih radnih mesta u Beogradu.Ništa NI MANJE NI VIŠE.Ovo je još jedna od,,koinceptualnih,,, napreDno smišljenih ,,reformi,.Dokle ovako Misle ,,izabrana,, grupa,,spasilaca,,Beograda. PLAĆANJE KARATA, JE SVAKOM NORMALNOM PODRAZUMAVAJUĆI USLOV ZA PREVOZ,Ali proveravati mesećne ,koje se Smesta i Regostruju,u Kasi,,Gsb.je bahatost nepoznata u Beogradu ,dok nedođoše. Postavljenjem, ,,kadrovika,,Im,ovakvi,,majstori,,.

  2. Čista laž. Po mom iskustvu najviše po dva putnika u autobusu sa 40 putnika se voze bez karte. Znači, samo 2,5% putnika nemaju kartu.
    To što će kontrolor da otkuca prijavu na pandurskom oblaku/klaudu ne znači da ju je sačinio pandur. Ovo je najobičnija gimnastika. Ovo samo mali i vesic mogu da zamisle.
    Predlažem da se vozačima busplusa da punomoc Sudija da se šverceri direktno šalju u Centralni zatvor. Oni bi slali elektronske podatke Višem sudu i od njih dobijali rešenje o oduzimanju slobode i nalog da putnike isporuče na prijemnici zatvora.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.