Koronom zaraženo 153 vozača GSP-a, 3,1 odsto od ukupnog broja

Ostavite komentar


  1. Vesic ne govori istinu jer prosecna plata vozaca u GSPu iznozi 64.700 RSD…. 100 evra manje ne obmanjuj gradjane kao i vozila prosecno stara 14 godina.

  2. Kakve mere,nisu obezbedili ni sapun na okretnicama a o sredstvu za dezinfekciju ruku i da ne pricam,samo jedna (1) maska,za koju inace na pakovanju pise nositi max 4 sata a smena 8 sati

    1. A što mnogi od vas vozača ne nose masku ili je drže pod bradom? Bar da imate lepo ogradjenu kabinu , pa ne morate ni da je nosite. To su trebali ovi iz Gradske uprave da učine za vozače..kao i da obezbede sredstva za ličnu higijenu ..mogli su da instaliraju i kod vozača

  3. Postovani Vesic ne govori istinu, prosecna plata u GSPu je 64.700 RSD, vozaca nema pa se radi i prekovremeno i ako mogu da plate samo 20 prekovremenih sati. O kvalitetu vozila da ne govorimo Higeri su neverovatni krsevi koji se kvare. Jad, cemer i beda.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.