Krivične prijave protiv lica koja su uništavala kocke na Trgu Republike

Ostavite komentar


  1. Kako mogu da uništavaju granitne kocke kada je Trg pušten. Nije im valjda Vesić dodavao kao u bejzbolu. Gde je prijava protiv izvođača, podizvođača, nadzora i investitora. Pojela maca jezik a Dolovac orden na rever. Treba uvesti posebno priznanje za pravosuđe u obliku nagrade za nerad.

  2. A sto niste podneli krivicnu prijavu protiv Vesica? Unistio je Trg, ostetio gradjane Beograda za 8 miliona evra + nova rekonstrukcija?

  3. Posto Blesic kaze da su kocke vecite, nisu ni mogle da se uniste, vec su famo ofarbane, obojene, okrecene zasticene bojom, premazane u boji zlatnog doba. To moze da bude samo prekrsajna prijava a ne krivicna.

  4. Nisu mi jayni inicijali, ako su identifikovani na video snimcima. Inace na trgu su hitek kamere koje i same beleze svakog ucesnika i prolaznika, pa ko i dalje misli da se krije iza drugih, prevario se.

  5. Ok, nije lepo biti divljak.
    Ali kako se uništava granitna kocka? Granit- jedan od najtvrđih materijala na svetu! 😀

  6. GOSPODO IZ DIREKCIJE ZA GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE I „IZGRADNJU“ GRADA BEOGRADA,
    KAKO VAS NIJE SRAMOTA?!?!?!
    Gde ste sve ove godine, dok se ovoliko javno i beskrupulozno uništava grad Beograd i svaki njegov deo?!
    Protiv koga ste podneli prijave za kriminal, koji vi nazivate rekonstrukcijom – a sve ste po nekoliko puta popravljali što ste rekonstruisali: Slaviju, Skadarliju, Trg…ili ulice koje se po milion puta raskopavaju za godinu-dve?! Protiv koga ste podneli prijave, zato što smo jedini glavni grad verovatno na svetu, koji (VIŠE) NEMA ni Glavnu autobusku, ni GLAVNU železničku stanicu?!?!

  7. sad je i put za auta bele boje – bolje deluje nego ono crnilo od kaldrme – trg deluje prostranije –

  8. Zlatne kocke su nesto najlepse sto je vidjeno na NASEM Trgu u petak!
    A vec ih je ova vlast, na celu sa radojicicem, unistila!
    Oprali su, prvi put u istoriji, divnu zlatnu boju!
    I to ODMAH, ne za dve, dve i po godine.

  9. Bese li bespravna gradnja ,krivicno delo…!! Pa me interesira,koliko je prijava podneo,praunik iz Direkcije za…. ??

  10. Interesantno kako podnose krivicne prijave zbog bunta, a kada su u pitanju ocigledne kradje i malverzacije od strane vlasti nikom nista. Sta je sa Sava Malom, sta je sa Pancicevim vrhom, kradjom na rekonstrukciji Trga? Tu cute i prave se ludi.

  11. Kako su mogli da uniste nesto za sta je receno da je neunistivo. Da neko nije malo lagao kada ih je hvalio? Vesic je ceo trg unistio pa nikome nista.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.