Mali čistio Labudovo brdo

Ostavite komentar


  1. Privremena pauza i rekreacija izmedju velikih ciscenja beogradskih i republickih kasa?

  2. Grad nikada prljaviji, šta li radi ova komunalna.? Hoće da postave upravnike zgrada a niko nema obavezu da vodi računa o urednosti zgrade i oko zgrade.

  3. Taj park na Labudovom Brdu je SNS poligon za politički marketing i „uređuju“ ga svako malo kad zatrebaju poeni pred izbore. 500 metara niže deca nam se igraju u blatu iako smo u više navrata peticijama tražili da nam grad/opština uredi prostor. „Nasmejana publika“ uz Malog i Miličkovića su članovi SNSa , inače zaposleni u Gradskoj opštini Rakovica, izašli sa radnih mesta kako bi „podržali akciju“. Običnim građanima naselja Labudovo Brdo ne pada na pamet da izađu i „podrže“ takvo nešto, a naročito oni koji uredno plaćaju porez i samim tim očekuju da se parkovi uređuju i održavaju bez njihovog prisustva…

  4. Brate kante pune vec 25 dana. Zombilend. Dubreta ima samo nema ko da pocisti. Gradjani nikako da shvate da valjda treba poceti od Malo(ga) ka Vecem.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.