Mali: Ne curi već preliva

Ostavite komentar


  1. Ako je tačno to što Mali kaže, tj. da fontana preliva, onda je to sto puta gore nego da je negde naprsla (ili "pukla"):
    naprslina ipak može relativno lako da se zakrpi, a prelivanje pokazuje da nije dobro projektovana, da nije propisno nivelisana, a to je mnogo gori problem i potrebno je mnogo rada da bi se on rešio.

  2. Fontana je savršena, a drugima je to krivo i ne mogu da oproste uspeh, pa bi da ga umanje sa ovakvim izmišljenim pričama.

  3. U cilju štednje,fontana će biti priključena na skupštinsku kanalizaciju!

  4. Prema danas sapštenom,rasporediu,raskopavanja i,,preuređenja,, ulica u Beogradu i sve,,,Samo,,do kraja ove godine,u,,predlogu,,IZGLEDA DA JE,,VELIČANSTVENA,,Fontana bila,,neophodni,i naprdNO SKOCKANI ,,GRAĐEVINSKI PODUHVAT,,OD,,PRIORITETNOG ZNAČAJA,,EKSPERATA,dr,,Malija .PA BI SHODNO,,PREUREĐIVAČIMA TREBALO angažovati,,Bespilotnog vazduplohovca,ili Teleprontistu,,Od posebitog poverenja,,da sredi,HAOS KOJI JE I ZNAMENITI ,,SIMBOL,,GDE GOD ONI ,,RADE,,Pa i neki Rasimov,,vaučer,, jer se ,mnogo brine,,o ,,domaćem turizmu,,.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.