„Menjaju grad, opet“: Švajcarski list o ruskim doseljenicima u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Čuj, rade za nevladine organizacije, žive na Dorćolu ili Vračaru u nekom „bednom stančiću“ koji plaćalu 1000 €. Ko to plaća ? Verovatno veliki prijatelji, koji će to kasnije žestoko naplatiti – kolonizacijom.

  2. Опет пропаганда против пријатељства са Русијом! Ма баш су нам Швајцарци ближи од Руса!

  3. Neće uspeti da nagovore Srbe, da revidiraju stav. Većina Srba, više mrzi NATO, nego što vole Ruse. Ne mogu ih naterati da zavole NATO.

  4. I ne samo Bgd vec i drugi gradovi zive od doseljenika… Sve je otislo na kub ali ja znam ljude koji su dolazili iz Tanzanije, Perua, Bosne, Slovenije, Angole……… i to je sve normalno cak i progresivno
    Zato i neki odlaze zauvek…
    Uglavnom ja svom sinu jedincu isto tako zelim da uzme pasos i kartu u jednom pravcu

  5. Ja mogu da shvatim Ruse da su pobegli od rata pogotovo oni koji nadprosecno zaradjuju i ne zele da ratuju. Ali ako krivca za rat vide u Rusiji, onda nam takvi Rusi nisu potrebni ovde. Neka idu dalje na zapad. I nema 200
    000 Rusa nego zajedno sa Ukrajincima 125.000 od toga je 15.000 ukrajinaca.

  6. Pera je sve objasnio. Dvojica aktivista čija je doktrina doprinela da autor članka donese stav, kako bi ga čitaoci lako popili – baš kao onu limunadu za 5€.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.