MUP: Bez povređenih u požaru na Novom Beogradu

Ostavite komentar


  1. Jako zanimljivo da se desavaju eksplozije vecih trafo stanica u Beogradu dok se u vreme Djilasa obrnuto gradila mreza i mnogo mnogo trafo stanica. Izgleda da je ne mnogo strucan u Beogradu odgovoran za ovakva preopterecenjakoja se prvog dana sa malo visom temperaturom upustio da nam pokaze i dokaze koliko je strucan a sta ce tek biti kada dodje do preopterecenja koja ce se tek desavati na 40 i vise stepeni ili joj tek na zimu kada bude brrrrr hladno jer remonata nije bilo godinama a ko zna ko se totamo igra sa strujom joj udri mile nasu pesmu …..

  2. gase pozar sa flasicama za vodi isti oni koji su dozvolili da na prvi porast temeperture pola grada Novog Beograda ostane bez napajanja joj Beograda kakvi strucnjaci te gae i ponizavaju a posteni strucnjaci sede i gedaju od muke sta se desava…..Mora neko strucan da se bavi ovim poslom jel te strucnjaci u Dragoslava Jovanovica br. 5 – ko to tamo zeza stvari oko struje……

  3. Sramota da se ovo desava šta kaže Vesić….pola Novog Beograda bez struje….Bagra u gradskoj upravi i EDB…..

  4. Mora da je Vesic posla svoju neki carobnicu da resi stvari pomocu sargarepe kao nekafa u Kninu jer one iz Knina se najbolje j….za lovu i sa lovom se mau….spremen su da se spuste za 50 eura kao za 50 000 isto kazu kad kleknes legni….

  5. A pa na slici je onaj isti sto je Vesicu predlagao da se ugradi brojilo za merenje utroska snage jedne sijalice reda 40 W narode bre ona igranka sa kablovima SBBa e pa taj je strucan kako kazu vidju ku…ca u slamanom sesiru on dosao da se slika veceras a gori Beograd i ceo Jug bog te kakav strucnjak u slamenom sesiro ai doleteo sa svog vinograda u Topoli covek prevarant na funkcij u ED distribicija cuveni ispitivac koji je radi dva dana sedmicno joj on je raj u slamenom sesiru pa nije cudo sto se pale trago stanice….

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.