Na Adi Huji „neki novi Beograd na vodi“

Ostavite komentar


  1. Bolje da Ada Huja bude poslovnI i turisticki centar, nego pustara gde se obracunavaju kojekakve ulicne bande i skupljaju narkomani. Jednostavno, manje mocvara, manje komaraca!

  2. Kko treba ,,spustiti grad na vodu,, pitajte burazere koji su ,, napravili ,, karijere u New Yorck-u ..sad prodaju casove novim demokratskim ideolozima …posto su isterani iz skola casove drze na ulicama..

  3. Ljudi, kako možete da verujete u ovu priču. Pa 7 godina drže ovaj grad i pretvoren je u kaljugu na svakoj strani. za 7 godina još nije dovršen ni auto put, a za Bg na vodi ste zaboravili da su rekli da će biti gotov za 30 – 40 godina. Pa da li ste vi sendvičari iz Bg i vidite samo Bg ili želite u Bg kad bude završen za 10 godina…

  4. Ovi megalomani „planiraju“ kao da Srbija ima 50 miliona stanovnika pa im treba stambei prostor. Ne planirate valjda da celu Srbiju smestite u Beograd.
    Gradite shopping centre, stanove, kancelarije. Gde su vam skole,bolnice zabavista. Tu treba smestiti sto hiljada ljudi, kojima treba jos nesto izuzev stanova.Pusti snovi i obecanja.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.