Na beogradskim grobljima skoro udvostručen broj sahrana

Ostavite komentar


  1. Nikako mi nije jasno, zašto se neko ko piše ovakve članke malo ne pripremi i pročita neke podatke. I ko je uopšte Beta, gde je potpis na članak koji ozbiljno podgreva strah kod ljudi? Ja se izvinjavam, što reče Dragojlo, ali evo vam podataka za 2019 g pa prosudite sami: dnevni broj umrlih po mesecima, jan 71, Feb 76, mart 61, april 63, maj 62, juni 61, jul 62, avgust 57, sep 57, Okt 63. Vidi se da je u zimskim mesecima prosečan broj umrlih u jednom danu nešto viši nego u ostalim i to je potpuno normalno kretanje slično svim prethodnim godinama. U pitanju je 2019 kada korone nije bilo!
    U članku se pominje nekakvo udvostručavanjem broja umrlih za brojku 70, a vidimo da je prošle godine ta brojka iznosila u Jan 71 i Feb 76! Da li autor ovog članka ima trunku ODGOVORNOSTI za napisano.

    1. Procitaj ponovo tekst.
      Govori se o broju sahranjenih,a ne broju umrlih.Dosta ljudi koji umru budu sahranjeni u rodnom mestu,zar to nije uobicajena praksa kod nas?

      1. Ne možeš da demantuješ sa argumentom “dosta ljudi” komentar u kome su navedene brojke sa zvaničnog sajta za statistiku! Kad budeš znao tačan broj sahranjenih u Bgd i van uz navođenje odakle si pročitao, javi se…..

Ostavite komentar


Beograd

Upućen apel vozačima koji koriste parking kod Kule Nebojša 10

Upućen apel vozačima koji koriste parking kod Kule Nebojša

Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija i koordinaciju grada Beograda uputio je danas apel da izmeste svoja vozila od Kule Nebojša do Bastiona Svetog Jakova kod Kalemegdana u Beogradu, zbog redovne odbrane od poplava na Dunavu. Sekretarijat je, kako je preneo Beoinfo, apelovao građane da na toj deonici ne parkiraju automobile od subote, 21. septembra u 18 sati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.