Ne davimo Beograd: Vesić da obrazloži izjavu

Ostavite komentar


  1. Pustite ljude da rade ono za sta su placeni. Dokoni ce uvek imati sve protiv icega sto se bude radilo.

  2. Ranija ulaganja daju prostor za druge stvari, izgradnja puteva novih otvaranje firmi sve to utice pozitivno na budzet drzave, sto znaci da napredujemo i idemo napred.

  3. Koliko znace dobra ulaganja, pa da drzava mzoe da izdvaja novac za druge stvari koje su potrebne. Drago mi je videti da ne stojimo , vec se razvijamo.

  4. Naravno da novogodišnja dekoracija itekako ime veze sa turistima, u koji god grad u Evropi da ste otišli zatekli bi čaroliju i naravno da je to jako bitno, ne samo za turiste već i za nas koji ovde živimo, doživljaj je sasvim drugačiji.

  5. Beograd zasluzuje izgled svetske metropole, a uvek ce biti ovih koji ce nesto da komentarisu, umesto da budu ponosni na sve ulozeno.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.