Nema izmena spornih uslova za taksi dozvole

Taksisti i dalje mogu da budu i oni koji imaju iskustvo na poslovima razvoženja u drugim delatnostima

Ostavite komentar


  1. Mi koji smo štrajkovali gladju, objasnili smo svima koji su nas pitali. A ja ću ovde još jednom: Kada smo predavali dokumentaciju za obavljanje taksi delatnosti na teritoriji Beograda, nije bio taj uslov. A neki od nas su predavali i pre 5-6 godina. Da su tada uslov (pio fond) rekli, mi bi ga ispunili. Ali oni su to uradili preko noći, kada smo mi dobili papir od Vlade Srbije i Skupštine grada Beograda u kojem piše da ispunjavamo sve uslove i da sa tim "protokolom" možemo da radimo dok nam se ne izdaju dozvole za rad. I u roku od nedelju dana, su nam rekli da MORAMO da ponovo podnesemo zahtev, ali je ovaj put bilo i novih uslova. Mi ćemo svoju bitku dobiti, mirnim putem, preko suda. Ako treba i medjunarodni sud pravde.

  2. I tada kada ste predavali, trebala vam je fotokopija radne knjižice i potvrda poslodavca da ste radili na poslovima vozača!!! Ali neki su FALSCIFIKOVALI radne knjižice i tako ispunili sve uslove, a potvrde dobili od nekih firmi svojih prijatelja i ako tamo nikad nisu bili prijavljeni, ili od nekih fantomskih firmi koje nikad nisu ni postojale, ali to Niko nije proveravao, iz razloga sto nisu ni imali nameru da daju dozvole!!!
    Tako da bi trebali biti sretni da vas ne gone za falscifikovanje dokumenata, a one koji su vam izdali te potvrde da ste radili kod njih na CRNO bez prijave, mogu dobiti velike kazne!!!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.