Nikodijević: Beograd zatvara sve pijace

Ostavite komentar


  1. Zato sto ne umete da organizujete red i civilizovane propozicije vi pribegavate zatvaranjima. To je najlakse onima koji ne znaju. Vi ste neznalice. Bahate mizantropske meznalice i tako se svi ponasate u vreme pandemije virusa Kovid-19 i to treba da vam se kaze jasno i glasno.

  2. a niški gradonačelnik zatvorei pijace. Niš je jedan od tri grada u kome je zabeležen najveći broj zaraženih. Postoji li statistika koja ukazuje da su kupci iz Niša preneli virus poljoprivrednim proizvođačima na tezgama, pa je zatvaranje pijaca dalo rezultat!? Ne verujem, jer nisu ovi naši toliko profesionalni da budu u stanju da smisleno uvode zabrane i prate rezultate tih mera. Pčelar i poljoprivrednik moraju da pišu zahtev za tačno određen dan za dozvolu za radove, a gradska igrališta puna onih koji igraju fudbal i košarku.
    Zbog neznanja onih koji vole da vladaju, a ne umeju da rade taj posao profesionalno, uvode se besmislene zabrane poljoprivrednicima, pčelaima, ljudima od 65+, umesto da se kontrolišu igrališta i izletišta i kažnjavaju oni koji ne održavaju neophodnu distancu.
    Zbog nesposobnosti onih koji treba da kontrolišu sprovođenje uvedenih mera ugroziće se svi koji ih poštuju. Zatvaraju pijace, razmišljaju o zatvaranju prehrambenih prodavnica, a totalno su nesposobni da rasteraju neodgovorne ljude koji sada igraju fudbal i košarku ili se više porodica okuplja na pikniku. Kazni takve sa po 150 000 zbog neodržavanja distance od 2 m i biće rezultata.

  3. idiots . kafiće su zatvorili na kraju . oko škola su se premišljali mesec dana, .kladionice još uvek nisu. nije im npr palo na pamet da se dogovore sa prodavcima na pijacama da se ne koristi svaka druga tezga ili svaki drugi red . nije im palo na pamet da hleb npr pakuju u kese ? nije im palo na pamet da je na otvorenom , uz propisno rastojanje među ljudima, manja mogućnost zaraze nego u zatvotrenom – ovo se ne odnosi na onu, na ono idiotsko rešenje po kome su rekonstruisali palilulsku pijacu . u sred proleća retardi zatvaraju pijace ?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.