Od danas pet sezonskih linija do Ade Ciganlije

Ostavite komentar


  1. Bolje da ste pojacali broj vozila na svim gradskim i prigradskim linijama da ovi muçenici koji rade ne padaju u nesvest cekajuci bus po vrucincini, a ne da jos ugadjate ladolezima i besposlicarima koji se izlezavaju na suncu i vataju zjale

Ostavite komentar


Beograd

Delovi Zemuna i Novog Beograda u sredu bez vode 10

Delovi Zemuna i Novog Beograda u sredu bez vode

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Zemunu i Novom Beogradu, stanovnici tih beogradskih opština imaće umanjen pritisak i prekid u vodosnabdevanju u sredu, 26. juna od ponoći do 18 sati tog dana, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.