Od sutra izmene polazaka BG voza na relaciji Beograd Centar – Mladenovac

Ostavite komentar


  1. Mirko – Prijatelju …iz Bg za Mladenovac ima GSP bus (plus) linija 493. na svakih 10. minuta u toku dana, od jutra 4.30 do uvece 00:15 i to je odlicno.. E posle 00:15 ima 4 sata i 15 minuta prazan hod – nista (nula) … Da zivis u Mladenovcu shvatio bi sta beovoz u 03:15 ujutru znaci za ljude koji rade i decu koja se skoluju i studiraju, a ne iznajmljuju stan u centru Beograda.
    Mislim da bi linija 493.trebala da radi i nocu barem dva polaska u 01:45 i 03:00. To je jedan autobus 493n koji bi saobraćao na relaciji Beograd -Mladenovac koji bi odradio ta dva polaska, i ucinio bi mnogo za mlade ljude studente i ljude koji rade nocne smene. Preko 16.000. ljudi uz Mladenovca dolazi svaki dan u BG na posao, u skolu, na fakultet.
    Nadajmo se i tim noćnim linijama za Mladenovac tome uskoro.
    Pozdrav

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.