Održan protest Inicijative Sačuvajmo naš parkić na Banovom Brdu

Ostavite komentar


  1. Žalosno je da prenosite laznu informaciju da investitor Niva Building neće da pokaže papire. Juče je na konferenciji za štampu doneta sva dokumentacija i niko nije zatražio ni jednu kopiju. Da li ste i vi u službi mladog i ambicioznog političara koji bi da prisvaja tuđu imovinu? Na raspolaganju smo da vam pokažemo i dostavimo svu dokumentaciju ako ste zainteresovani za istinu i kvalifikovani da razumete. Ukoliko ste u sluzbi manipulisanja i podržavanja neistine,onda znajte da vam je suštinski put ka gašenju,makar pošli od ovog malog slučaja za vas,a velikog za nas. Da ne podsećamo da se niste udostojili ni demanti na prethodni tekst kod vas da objavite. Jadna je borba za demokratiju u Srbiji koja gazi preko istine,privatne svojine ili bar prava na tačnu informaciju.
    Srdačan pozdrav,direktor Niva Building Ninoslav Adžić

    1. Danas sam bio kod vas u redakciji i obavio duži razgovor sa vašom urednicom za Beogradske vesti. Zahvaljujem se na opširnom razgovoru u kome sam bio u prilici da argumentovano izložim činjenice i dokumentaciju od značaja za verodostojno informisanje javnosti. Predočeno mi je da je demanti u skraćenoj verziji samo tako mogao biti objavljen. A posle razgovora će najveći broj informacija i objašnjenja imati priliku da dospe do vaših čitalaca,putem novog priloga.
      Srdačno,Ninoslav Adžić

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.