Olakšica ili nagrada za lojalnost?

Gradskom odlukom medijima koji emituju program "od interesa za Beograd" desetostruko niže cene zakupa poslovnog prostora

Ostavite komentar


  1. Pa ne mislite valjda da tabloid Danas treba da dobije najnizu cenu? Ovakvi u mnogim drzavama nebi uopste postojali na medijskoj sceni, jer sluze samo da je zagadjuju.

  2. Interesantno je da se po pitanju kontrole medija javlja predstavnik Demokratske stranke, jer je dobro poznato kolika je kontrola medija bila od strane Đilasa u vreme vladavine „žutih“.

  3. A šta je sa Đilasovim uticajem u medijima? Predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, Verica Barać, na regionalnoj konferenciji „Partnerstvom protiv korupcije“ je izjavila svojevremeno sledeće: „Nekako se u Srbiji podudarilo da su najmoćniji u medijskoj sferi i najbliži državnom vrhu, pa su dva vrlo bliska čoveka predsedniku Srbije, Šaper i Đilas, preko tih svojih medijskih firmi uspostavili kontrolu medijskog prostora“.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.