Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević svečano je juče otvorio renovirene bazene na plivalištu Sportskog centra „0Obrenovac“.

On je, u prisustvu predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića, izrazio zadovoljstvo jer se ova opština svakog dana sve više vraća u normalu.


– Mi ćemo godišnjicu najveće prirodne katastrofe u poslednjih 100 godina koja je zadesila područje Beograda dočekati u jednom lepšem i vedrijem Obrenovcu. Puštanje u rad obnovoljenih bazena, koji predstavljaju simbol ovog mesta, samo je jedan od koraka na tom putu ľ istakao je Nikodijević.

On je podsetio da je bazen u Obrenovcu bio nadaleko čuven po svojoj toploj vodi i dobrim uslovima zbog čega su ga rado posećivali i Beograđani i Valjevci.

– Pored bazena u Obrenovcu rade sve državne i opštinske ustanove, a na nama je da ovoj opštini vratimo stari sjaj ľ istakao je Nikodijević.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković je istakao da je obnova bazena bila imperativ, jer je godišnje, pre poplava, 50.000 Obrenovčana posećivalo ovaj objekat.

Direktor Sportskog centra „Obrenovac“ Petar Jovičić je najavio da će zimska sezona u zatvorenom bezenu ove godine trajati do sredine juna uz istu cenu karata kao i prošle sezone, koja je u proseku oko 200 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari