Pavlović: Vlast prodaje Sava centar za 274 evra po kvadratu

Ostavite komentar


  1. Ako se proda Sava centar,pare bi trebalo vratiti penzionom fondu.Iz penzinog fonda pare su uzete za izgradnju Sava centa. , jer je tad Jugoslavija organizovala prvi Samit nesvrstanih zemalja..

  2. Vreme je za revoluciju! Narodu naplaćuju 200 metara odatle naplaćuju kvadrat hiljadu i nešto evra, a SC za toliko. Majku li im buržujsku. Nema i poziciju i opoziciju dovesti na narodni sud i posle toga na odstrel. A svu njihovu imovinu zapleniti, sve racune blokirati i sa njih skinuti sve pare i podeliti narodu!!! Doćiće revolucija i to jako brzo, jer kreće sve slojeve društva da lupaju po novčaniku. Ubrzo će prirodno i mržnja nacionalnoj i verskoj osnovi prestati, a kad prestane rušićemo ovaj kapitalizam do temelja!!! Svako ko je protiv toga je protiv istorijskog trenutka i protiv napretka društva!
    Živela radnička borba!!!
    Živela revolucija!!!
    Živeo komunizam!!!

  3. Verujem da odbornik u Skupštini grada Beograda Miloš Pavlović dobro zna da cena Sava centra NIJE SAMO 27,4 miliona evra. U ugovoru o prodaji pored navedene cene ide i obaveza rekonstrukcije tog istog Sava centra. Činjenica je da predstavnici grada Beograda nisu ljubitelji istine ali to ne znači da opozicija u svom delovanju sme da ide tim istim tragom.

    1. Gospodine, kada kupujete neku nekretninu jel vam prethodni vlasnik spusta cenu za iznos investicije koju ce te uloziti u renoviranje?!?
      Sta pricate?!?
      Sava centar je 2016 procenjen na preko 100 miliona eura….koliko treba uloziti je druga tema!

      1. Znam šta pričam. Prilikom prodaje nasleđene nekretnine u ugovoru o prodaji navedena je SAMO CENA bez bilo kakvih restriktivnih odredbi. Međutim još pamtim za koliko i zašto (zbog neophodne rekonstrukcije) sam prvobitnu cenu smanjio.
        Naravno da svaka restriktivna odredba u ugovoru o prodaji nekretnine, obaveza rekonstrukcije, zadržavanje prvobitne namene itd, SMANJUJE cenu nekretnine.
        Sramna je praksa da na našim javnim scenama bilo koje vrste (politička ekonomska itd) učesnici iznose samo one činjenice za koje misle da im idu u prilog. Ovo je bila suština moga komentara.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.