Po novom planu na Vračaru zgrade i do pet spratova

Udruženje građana „Topolska“danas podnosi primedbe na Plan detaljne regulacije Krunskog venca

Ostavite komentar


  1. Divljastvo je zapocelo davno davno. Vracar je, uostalom kao i ceo Beograd stari, sustematski unistavan, raseljavan, a navodno “gradjen”. I pre Branka Pesica, preko Stambolica, Bakocevica, pa kasnije Bigdanovica, Hrustanovicke, njihovih arh. Bobica i Macure, sve sto vredi je unistavano, i pravljeno je ovo sto imamo danas. Sada je samo vrhunac divljastva, i ni ovakvi planovi ne bi bili moguci da u Srbiji postoji bilo kakva alternativa zlu komunizma, ali toga jednostavno nema, i na zalost, nikada je nije ni bilo.

  2. Bahatost vlasti u sprezi sa kriminalom I pranjem prljavog novca izgleda dozivljava kulminaciju.Udaraju na atraktivnije I lokacije koje su pod kulturnom zastitom.Do kada?Ne dajte se!Urbani beogradjanin.

  3. Interesantno posluživanje vremenskim pauzama. Kao da zaista taktički primenjuju floskulu o „zaboravnim Srbima“.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.