Počinje popravka Ulice Breza na Ceraku 1

Stanari Ulice Breza na Ceraku obratili su se Danasu jer već duže vreme imaju problem sa ulazom u tu ulicu, koji su opisali kao „skoro neupotrebljiv“.

Posle učastalih žalbi nadležnim javnim komunalnim preduzećima, ali i pitanja koja je naš list uputio JKP „Beograd put“, iz te firme obećavaju da će popravka početi danas.

Stanari su objasnili da je na ulaz u ulicu pre nekoliko godina postavljen trotoar sa ivičnjacima. Kažu da veliki broj vozila koja svakodnevno prolaze, uključujući i teške kamione „Gradske čistoće“, dodatno urušavaju ulaz, koji je ionako u jako lošem stanju.

– Ovo otežava ulaz hitne pomoći, vatrogasaca, a i nas stanara. Oštećenja branika i probušene gume su sve češća pojava u našoj ulici. O ovome smo tri puta obaveštavali JKP „Beograd put“, ali oni se posle prve molbe više nisu oglašavali – istakli su stanari.

Iz „Beograd puta“ navode da sugrađani jesu prijavili oštećenje u Ulici Breza i da je reč je o takotzvanom „namernom kvaru“ koji je ostao nakon radova JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

„Iako su sve raspoložive ekipe Građevinske operative na terenu i rade punim kapacitetom, zbog povećanog obima posla oštećenje nije sanirano do sada. Ekipe JKP „Beograd put“ uradiće danas betonsku podlogu, a u sledeći utorak ili sredu asfaltirati deo kolovoza u Ulici Breza“, ističu iz JKP „Beograd put“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari