Počinje rekonstrukcija Ulice Kej oslobođenja u Zemunu (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Svaka rekonstrukcija ulica u BGD za posledicu ima smanjenje zelenih površina, drvoreda i travnjaka.
    Ploče, beton i asfalt su nam budućnost.

  2. Kad ćete da rekonstruišete ulicu koju ste uništili usled gradnje bloka kod Nove Galenike

  3. ‚Milorade što te čudi Vesićevo uništavanje zelenih površina u korist više kocki i betona- čovek vodi poreklo iz provincije gde su ga očigledno kao klinca plašili vešticama i vampirima koji žive po šumama ili na drveću pa to „zelenilo“ ni dans ne voli da vidi. Seče drveće gde god ga u gradu vidi. Kocke i beton su posebna priča. Navikao kao mlađan na seoske kaljuge i uvek blatnjave gumenjake, pa zato sada gde god može umesto nažalost često ugažene i uvenule trave, stavlja kocke i beton! Sigurno je sigurno, samo da bi mu cipele sijale!

  4. pošto koliko vidim ukidate dosta parking mesta , dali ste mislili na stanare ove ulice, gde ćemo mi sa kolima?Jer u celom Zemunu nema dovoljno mesta za stanare Zemuna a kamoli za dodjoše. Mislim da ste trebali prvo taj problrm rešiti pa onda ostalo. Konkretno obezbedite parking za Kej oslobodjenja 29 pošto postoji prostor ispred same zgrade, a ne da nam tu ispod prozora remete mir kojekakvi kamioni za nabavku kako ste izgleda planirali.STRAŠNO. niko ne misli na stanare,

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.