Pokret Ne davimo Beograd osudio odluku gradske vlasti kojom će železnička stanica Vukov spomenik biti zatvorena čak 500 dana

Ostavite komentar


  1. Ako se spuštaju peroni ovo je realan rok, ako se samo menjaju eskalatori ovo je katastrofa.

  2. Užas i neverica za ovu odluku! Umesto 20min trebacd nekome da ide 2h sa 3busa naokolo, jer se popravljaju stwpenice 500dana hahhah dnooooo!!!! Ostavka!

  3. Zasto kvazi strucnjaci ne pitaju Kineze kako se to radi…nije sramota pitati ako ne znas

  4. …pa ozbiljnije države bi za 500 dana napravile par kompletno opremljenih metro stanica u dužini od desetak kilometara…šta nam rade ovi nesposobnjakovići pa to je čudo?!?!

  5. Ne davimo Beograd bi mogao da prestane da NAS DAVI kritikujuci sve i svasta bez razmisljanja.
    Postoji odobren konkurs, postoji predmet i predracun radova, postoji predvidjen broj radnih dana da se radovi urade…pitanje je za Vas iz Ne davimo Beograd…Da li ste ozbiljno pregledali projekat, angazovali strucna lica da urade analizu projekta, pregledali kompletnu dokumentaciju i onda izasli sa ozbiljnom analizom.
    I zato Vas molim da prestanete da NAS DAVITE glupim kritikama bez trunke strucnosti i bez i naj prizemnije analize materije.
    Uozbiljite se.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.