Kompanija Acer duži niz godina uspešno posluje na našem tržištu, a od svog nastanka je bila posvećena edukaciji i obrazovanju, o čemu najbolje govore brojna rešenja usko specijalizovana za unapređenje znanja.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

 Poslednjih nekoliko godina Acer puno ulaže u razvoj moćnih prenosivih i desktop edu računara trudeći se da đacima i studentima uvek ponudi više od konkurencije po maksimalno korektnim cenama. Poslednji u nizu gestova pomoći obrazovanju u Srbiji Acer je sproveo u saradnji sa kompanijom EWE Comp a ogleda se u izboru Acer notebok računara kao najboljeg rešenja za đake osnovnih škola Vračara. Acer je izabran da isporuči 600 komada notebook računara đacima te beogradske opštine, a za sve školarce su pripremljeni i prigodni paketići, kao i pokloni koji će im dalje školovanje olakšati i učiniti zanimljivim i produktivnijim.

– Acer notebook računari su širom sveta jedan od glavnih izbora mnogih osnovaca i srednjoškolaca u potrazi za novim znanjima. Posebno se radujem što će i đaci osnovnih škola na Vračaru moći da istražuju i unapređuju svoja znanja sa jednim od najboljih Acer notebook računara na tržištu. Verujemo da će bar jedan od osnovaca koji su dobili Acer notebook postati veliki matematičar, fizičar ili hemičar – Izjavila je Marija Popović, marketing menadžerka EWE-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari