Preletači otpadaju, DJB jača

Reagovanje na tekst "Bastać: Radulović mi nudio da uđem u DJB", objavljen juče u našem listu

Ostavite komentar


  1. Suština delovanja DJB sledeća:
    Što veći broj ljudi nagovoriti da se politički aktivira protiv SNS režima, a zatim izneveriti, sažvakati i pljunuti tako da više nikad ne požele da uđu u politiku.
    Toliko svojih članova su razočarali da kad bi SR imao malo savesti odustao bi da uvlači ljude u svoju igru, ali on ne prestaje. Zato se bojim da je SR režimski provokator i dobar glumac sa zadatkom da istroši ljude i obesmisli opoziciono delovanje.

  2. Preletača ima uvek i svuda. Kakva god da vam je selekcija ljudi, ne možete unapred predvideti nečije planove, osim ako nemate kuglu. Zato se ne treba previše baviti takvim slučajevima. Djb je primer nove, čiste i prave opozicione stranke koja ne pravi ni najmanje kompromise u svom radu. Ako bi uspeli da nađu zajednički jezik sa drugim takođe čistim političkim opcijama, to bi značilo pobedu na BG izborima i početak kraja AV. Sve najbolje im želim i da nastave tako.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.