Fondacija „Pazova za najugroženije“, koju čine privrednici, preduzetnici i građani opštine Stara Pazova, u sredu je organizovala Donatorski skup u Staroj Pazovi gde je učešćem oko 50 privrednika donatora sakupljeno 12 miliona 133 hiljade dinara namenjenih za sanaciju, obnovu ili gradnju domova građana iz poplavljenih područja, pa je zajedno sa donacijama sa prethodnog skupa održanog 27. maja, do sada sakupljeno 54 miliona 683 hiljade dinara.


– Inicijativa pod sloganom „Srbija je i tvoja zemlja, Pazova za najugroženije“ podstakla je za kratko vreme građane da se priključe sakupljanju pomoći. Iza ovog projekta stoji lokalna samouprava, privrednici i građani sa teritorije Opštine Stara Pazova- istakao je Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova i osnivačFondacije „Pazova za najugroženije“. Prisutnima se na skupu u ime Fondacije i svih građana koji su u poplavama ostali bez krova nad glavom obratio i Cviko Krunić, takođe osnivačove Fondacije, uz najavu da se akcija sakupljanja donacija nastavlja i u narednom periodu.

Cilj Fondacije je da se do kraja godine sakupi 200 miliona dinara, a projekat je zajedničko delo građana staropazovačke opštine pod sloganom: „Srbija je i tvoja zemlja, Pazova za najugroženije“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari