Protest biciklista: Performans ispred Skupštine grada sa maskama Vesića i Malog

Ostavite komentar


    1. Vidim da si ti prezauzeta. Valjda to što otmu sirotinji, daju takvima kao ti da botujete. Sloboda je i u slobodi izbora kako ću ići na posao, a da pri tom ne budem kažnjem „skidanjem“ novčane nadoknade za prevoz samo zato što sam zdrav, mlad i u kondiciji da stižem do posla biciklom ili pešice, a da pri tom čuvam prirodnu sredinu.

      1. Mile, da li ste Vi sigurni na koga le Lavica mislila upotrebivsi pojam „cirkuzanti“. Uz to, jos i „dokoni“ !
        Meni se cini da je ona mislila na gospodu Vesica i Malog.
        A to me onespokojava.

  1. Dokle cete nasedati na Djilasove, Jeremiceve i Obradoviceve malverzacije?

    1. Milice, Milice…
      Sem, kao u onoj narodnoj u kojoj se pominju „duge trepavice“, ne nalazim pravi razlog za Vas komentar.
      Mozda je zalosno sto ne pripadate SNS grupaciji.

    2. Nije tacno da biciklisti nemaju troskove prevoza…treba bicikl da se kupi, da se zameni probusena guma… a amortizacija?

  2. Pazite biciklisti kako će izveštavati Pink i kakva će biti reakcija vlasti kad vide performans sa likovima Vesića i Malog. Nabediće vas da kradete identitet pomenutim ili da pretite sečom glava.

  3. Zasto ne protestvujete jer 50% posto ljudi koji koriste Javni prevoz ne kupuju kartu? To vam nije smetalo. Sramota bre.

    1. Bravo Sladjana !
      Slazem se ! Obzirom da imamo najvece zarade u regionu (i sire ! ), obzirom da imamo istorijski nisku stopu nezaposlenosti, obzirom da nam je BDP epohalan (ne samo u regionu) i da nam je stopa privrednog rasta kao posledica visokog nivoa (procenta) skoro nevidljiva, obzirom da nasu stopu rasta ni sve evropske drzave ne mogu da prate, obzirom…(valjda je dovoljno. Obzira.)
      Sladjana, zaista sramota.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.