PSS i “Bitka za Košutnjak” prikupljali potpise protiv betoniranja u okolini Zvezdarske šume

Ostavite komentar


  1. Ako mi građani ne pomognemo Pokretu Slobodna Srbija, koji se iskreno bori protiv ove Vesićeve uzurpacije, direktno iz zgrada ćemo izlaziti na autoput.

  2. E zaista pratim rad ovog pokreta slobodna srbija, uz vas smo samo napred moju podršku za konkretno ovo imate.

  3. Neće Vesić dozvoliti da mu neko tamo umeša prste u još jedno pranje para! Šta ga briga za građane dok se njemu i SNSu džepovi pune. Al’ hajde, svaki pokušaj je za pohvalu kao i hrabrost ljudi da se uključe u borbu protiv ove vlasti!

  4. Bravo za Pokret Slobodna Srbija i Bitka za Košutnjak. Neko mora da trgne ovaj narod, inače će nas zasuti betonom.

  5. Ja konačno imam kome da verujem pa pokret slobodna srbija se zaista bori za narod Bravo Bravo Bravo! A ovo vam gospodo iz SNS kartela neće proći. PSS imate podršku sa Novog Beograda.

  6. Svaka čast ovima iz Pokreta Slobodna Srbija! Ako ništa drugo bar se bore za građane, makar i ne uspeli u ovome neodustaju. Nikada nisam bila član neke stranke ali ću PSS i pomoći najiskrenije, jer koliko ih pratim sve sam više ubeđena u čnjihovu iskrenu Borbu!

  7. Vesić =Bela lađa na delu…. Stanimo bandi na put jednom ja ne vidim drugi način sem aktivnog učešća sa Zvezdare sam i bravo i hvala pokretu Slobodna srbija, što se bori za nas.

  8. Da li postoji kraj štetočinskom delovanju Vesića koji zbog blata u kome je uvajan želi ceo Beograd da izbetonira. Gde se organizuje potpisivanje protiv ovog zločina, mada bi istovremeno moglo biti organizovano potpisivanje za smenu „:knjizevnika“ Vesića.

  9. Zelela sam biti vasa citateljka i imati.mogucnost komentarisanja ali gorko sam.se razocarala misleci da ste otvoreni za kritiku kao.i pohvalu ali.vidim- niste.Zato se i od.vas oprastam i cudim se,sta mi bi.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.