Radojičić: Ambrozija za sve veći broj ljudi zdravstveni problem

Ostavite komentar


  1. čičičić – Kaznena politika nije dovoljno agresivna!
    Tako je, viknuše seljaci i spustiše gaće, samo oštro i na prvu loptu! I na svakom placu po jedna žuta kućica za vrapce

  2. Još nemate strategiju za ambroziju ali imate želju da kazniti građane koji i ne znaju koja je to biljka.

  3. Mislim da je za same alergije i malu decu jedan od najboljih izbora ruski preciscivac vazduha nobel ambilife. Mali potrosac, skoro necujan a definitivno moze da pomogne da nam deca barem u stanu udisu u potpunosti cist i kvalitetan vazduh, posebno ako imaju alergije i astmu

  4. Za ciscenje ambrozije slazem se da bi svako trebao da cisti oko svoje kuce..Unutar kuce se spasavamo sa ambilifom,ruskim precistivacem za vazduh.Ali mene brinu ove buba svabe,pun ih je Beograd,pogotovo sto je sve raskopano i sto su im gnezda unistili pa se setaju kako im se prohte..Ne znam kako ove gradske vlasi to precutkuju.i one su izvor zaraze.

  5. Najbolje da iščupamo sve biljke i ambroziju i lesku i topolu, lipu, travu i sve ono što je potencijalni alergen. Mnogo je lakše uništiti biljke nego se pozabaviti time da ojačamo imuni sistem i na taj način smanjimo reakciju na alergene … a ima toliko načina. Samo je bitno da se ne kolje prase uoči Božića i da se jača imunitet kada su alergeni već uveliko prisutni u vazduhu već mnogo ranije. Tu je omega3, kurkuma, indijski tamjan, kordiceps, digidrokvercetin pa čak i kopriva. Dakle pre nego što se počne sa kažnjavanjem i aliminacijom biljaka edukujte stanovništvo kako da pomogne sebi!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.